EU i Nacionalni Fondovi

• PROVEDBA EU i NACIONALNIH FONDOVA

KONTO VIVA vodi vas i pruža podršku kroz cjelokupni postupak, od osmišljavanja, pripreme, prijave pa sve do provedbe projekata sufinanciranih sredstvima iz EU i nacionalnih fondova.

Izrada projekata za EU  fondove neizbježan je korak na putu dobivanja financijske bespovratne potpore koju nude EU fondovi. Postupak počinje prethodnim savjetovanjem, nastavlja se izradom projektnog prijedloga uključujući i poslovni plan, apliciranjem i praćenjem stanja natječaja, izvještavanjem i drugim uslugama u fazi provedbe, sve do završnog izvješća o projektu Usluge konzultanta i cijena izrade projekta za EU fondove uključuju sve ove korake i faze projekta.

Što uključuju konzultantske usluge za izradu EU projekta?

S klijentom nakon odluke o apliciranju na određeni natječaj sklapamo interni ugovor iz kojeg su jasno i nedvojbeno razvidne sve obveze konzultanta prema vama i obratno, kako zadaci, vremenski rokovi tako i cijena izrade projekta.

Cijena izrade projekta za EU fondove
Cijena za pisanje EU projekata, odnosno izradu projekta za EU fondove ovisi o kompleksnosti projekta, vrijednosti investicije, zahtjevnosti izrade poslovnog plana, vremena uloženog u prethodnu analizu i savjetovanje i drugim zahtjevima koji se pred konzultanta postavljaju.

Podijeljeni rizik
Cijena izrade projekata za EU fondove formira se na način da konzultant preuzima na sebe dio rizika za uspješno obavljen posao; manji dio naknade zaračunava se na početku izrade, a određeni postotak od ostvarene potpore zaračunava se samo u slučaju da projekt bude odabran za financiranje.

Izrada projekta – Je li vam uopće potreban konzultant?
Kao i kod svake druge poslovne odluke, tako i kod odluke o izradi projekata za EU i nacionalne fondove prirodno je da svatko želi smanjiti svoje troškove. Da li se upustiti u samostalnu izradu projekta, angažirati nekoga tko “ponešto zna o tome jer je radio jedan projekt za nekog tamo” ili platiti stručnog konzultanta? Sve to pitanja su na koja će svatko odgovoriti za sebe, ali ako niste dorasli tome možda je bolje prepustiti onima koji znaju.

Izrada projekta neizbježan je korak na putu dobivanja financijske bespovratne potpore koju nude EU i nacionalni fondovi. Natječaji, pravilnici, programi i razni propisi pružaju okvir i zadaju pravila za pisanje projekta za EU fondove i izradu poslovnog plana. Dobar konzultant stoga mora ne samo pratiti već i studiozno proučavati sve aktualnosti.

Sviđaju Vam Se Naše Usluge? Molimo Podjelite

Kontaktirajte nas ! Vaš auditor koji će Vam dati sve potrebne informacije

Suradnja s nama nije samo obrada Vaše poslovne dokumentacije i odrađivanje knjigovodstvenih poslova. U svakom trenutku od nas možete očekivati savjetodavnu podršku.

Nazovite Nas

(+385)92 320 2199

Pošaljite Nam Poruku

info@kontoviva.com

Gdje Se Nalazimo

Ulica Dr. Franje Tuđmana 10, Biograd n/M

Nudimo Vam točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga  koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Pretplati Se

Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja i posebne ponude na svoju email adresu

Made by PBDesign

Copyright © 2021. All rights reserved.