Poslovno Savjetovanje

• POSLOVNO SAVJETOVANJE

Bilo da ste poduzetnik koji tek pokreće biznis ili već poslujete, uvijek će se pojaviti razna pitanja na koja bi Vam odgovor trebala dati stručna i kompetentna osoba.

Zašto ići sporijim i težim putem te učiti na vlastitim pogreškama kada to može biti puno jednostavnije i bezbolnije učeći kroz tuđa iskustva?

Stečenim znanjem i iskustvom s individualnim pristupom, klijentima nudimo široki spektar usluga poslovnog savjetovanja a Vaše ideje i vizije pretvaramo u realnost.

Za Vas Izrađujemo:

Usluge poslovnog savjetovanja odnose se na pripremu i izradu stručnih elaborata te analizu Vašeg sadašnjeg i budućeg poslovanja kako biste realizirali svoj poslovni pothvat, osigurali njegovu održivost i izbjegli negativne posljedice na putu od ideje do uspješnog poslovanja.

Studije izvodljivosti/isplativosti
Evaluacija i analiza potencijala predložene investicije pomaže u procesu donošenja odluke o mogućnosti ostvarenja i materijalnoj uspješnosti koja za cilj ima objektivno i racionalno predočiti prednosti i slabosti postojećeg poslovanja ili predloženog projekta.

Poslovni planovi
Poduzetnicima predstavlja strateški dokument na kojem temelje realizaciju pokretanja novog poslovnog poduhvata. Osnovni je instrument pri realizaciji zajma od financijskih institucija ili privlačenja investitora koji procjenjuju profitabilnost i moguće rizike projekta u koji ulažu kapital.

Priprema natječajne dokumentacije
Priprema i pregled cjelokupne natječajne dokumentacije, razrada projektnih ideja u skladu sa strategijama na nacionalnoj i EU razini sa svrhom prijave projekata za povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova i nacionalnih programa.

Praćenje rezultata i izvještavanje
Kontinuirano praćenje poslovnih rezultata uz periodičnu evaluaciju po unaprijed utvrđenim parametrima. Evaluacija se odnosi i na nadzor i izvještavanje o napretku projekta te služi povezivanju prošlih i sadašnjih rezultata u svrhu unaprjeđenja budućih rezultata.

Investicijske studije
Detaljno razrađena analiza o isplativosti ulaganja u određenu investiciju, budućim rezultatima poslovanja, alternativnim rješenjima za moguće rizične situacije koje donosi buduće vrijeme s ciljem prikazivanja ekonomske isplativost ulaganja i načina na koji će projekt biti realiziran.

Pronalaženje dostupnih izvora financiranja
Informiranje o izvorima i mogućnostima financiranja MSP-a, OPG-a, udruga, zaklada i javnih institucija koje omogućuju EU fondovi i ostale institucije na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Podrška u provedbi projekta
Usluga podrške u aktivnostima neophodnima za uspješnu provedbu i realizaciju projekta za kojeg su odobrena bespovratna sredstva EU (administrativno i financijsko praćenje, provedba postupaka javne nabave, provedba postupaka NOJN nabave, provedba aktivnosti EU vidljivosti, provedba aktivnosti EU horizontalnih načela).

Sviđaju Vam Se Naše Usluge? Molimo Podjelite

Kontaktirajte nas ! Vaš auditor koji će Vam dati sve potrebne informacije

Suradnja s nama nije samo obrada Vaše poslovne dokumentacije i odrađivanje knjigovodstvenih poslova. U svakom trenutku od nas možete očekivati savjetodavnu podršku.

Nazovite Nas

(+385)92 320 2199

Pošaljite Nam Poruku

info@kontoviva.com

Gdje Se Nalazimo

Ulica Dr. Franje Tuđmana 10, Biograd n/M

Nudimo Vam točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga  koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Pretplati Se

Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja i posebne ponude na svoju email adresu

Made by PBDesign

Copyright © 2021. All rights reserved.