Implementacija ISO Sustava

• IMPLEMENTACIJA ISO SUSTAVA

Želite poboljšati kvalitetu vašeg poslovanja?

Mi nudimo rješenja i na tom području. Izvrsnost i podrška klijentu su nam na prvom mjestu!

Ukoliko želite ponudu za implementaciju ISO standarda, održavanje Vašeg postojećeg sustava ispunite obrazac za ponudu i mi ćemo Vam se javiti u kratkom roku

Pružamo uslugu temeljenu na vrhunskom znanju i talentu koje razvijamo u suradnji s našim partnerom od 2006. Imamo preko 400 klijenata u grupaciji kojima smo uveli ISO standard, a kojima smo i dalje puna podrška u njihovom održavanju.

Klijentima pružamo punu podršku kako bi osigurali unaprjeđenje poslovanja, procesa te usklađenost sa zahtjevima ISO normi, zakonskih zahtjeva, svojih klijenata i kupaca. Također pružamo i interne audite(godišnja održavanja sustava upravljanja prema normama i uredbama).

Koje ISO norme možete uvesti u Vaše poslovanje!?

ISO 9001:2015 Upravljanje kvalitetom
Otkrijte kako povećati produktivnost i učinkovitost, uštedjeti na vremenu, smanjiti troškove i fluktuaciju zaposlenika te se nametnuti na sve većem i ubrzanijem tržištu.

ISO 27001/GDPR Informacijska sigurnost
Demonstrirajte informacijsku sigurnost i pouzdanost kroz implementaciju ISO 27001 standarda.

ISO 50001:2018 Energetska učinkovitost
Prepoznali ste energetsku učinkovitost kao alat za smanjenje troškova i budućnost Vaše organizacije? ISO 50001 sustav upravljanja energetskom učinkovitosti je ono što Vam treba!
Pokazalo se da je usklađivanje poslovanja s međunarodno normama imperativ za poslovne subjekte koji žele sudjelovati na domaćem i međunarodnom tržištu. Vrlo često su ISO norme zahtjev kupaca, dobavljača ili zakonodavca!

ISO 14001:2015 Upravljanje okolišem
Poboljšajte svoj imidž i vjerodostojnost a pri tome se usmjerite na budućnost! Ekološka učinkovitost je postala sve osjetljivija tema na globalnom tržištu. Ne dajte da Vas iznenadi.

ISO 45001:2018 Sigurnost na radu
Postanite svjesni koliko Vam može pomoći ulaganje u sigurno radno mjesto. Implementirajte ISO 45001 i usmjerite svoje zaposlenike, posjetitelje, kooperante odnosno svoju organizaciju ka sigurnijoj budućnosti.

Kontaktirajte nas ! Vaš auditor koji će Vam dati sve potrebne informacije:

Kontakt: +385 923202199

Mail: info@kontoviva.com

Sviđaju Vam Se Naše Usluge? Molimo Podjelite

Kontaktirajte nas ! Vaš auditor koji će Vam dati sve potrebne informacije

Suradnja s nama nije samo obrada Vaše poslovne dokumentacije i odrađivanje knjigovodstvenih poslova. U svakom trenutku od nas možete očekivati savjetodavnu podršku.

Nazovite Nas

(+385)92 320 2199

Pošaljite Nam Poruku

info@kontoviva.com

Gdje Se Nalazimo

Ulica Dr. Franje Tuđmana 10, Biograd n/M

Nudimo Vam točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga  koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Pretplati Se

Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja i posebne ponude na svoju email adresu

Made by PBDesign

Copyright © 2021. All rights reserved.