O Nama

Dobrodošli

Pružamo Najbolje Opcije Za Vaše Poslovanje

Računovodstveni smo servis čiji djelatnici imaju preko  15 godina iskustva, a izraziti fokus stavljamo na to da Vam pružimo sigurnost u poslovanju kroz preuzimanje svih „administrativnih“ poslova koji Vam „kradu“ vrijeme i usporavaju Vas u redovitom poslovanju.

0 +
Zadovoljnih Klijenata
0 +
Završenih Projekata
0 +
Godina Iskustva
0 %
Točnost

Ako Trebate Pomoć, Zatražite Savjetovnaje.

Kako Radimo

Na Raspolaganju Smo 24-sata

Naša misija je pomoći klijentima ostvariti svoje poslovne ideje i poboljšati svoje poslovanje..

Suradnja s nama nije samo obrada Vaše poslovne dokumentacije i odrađivanje knjigovodstvenih poslova. U svakom trenutku od nas možete očekivati savjetodavnu podršku.

Nudimo Vam profesionalnost, proaktivnost, točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Na raspolaganju smo 24-sata te garantiramo 100% točnost u izvještavanju prema svim državnim i poreznim institucijama.

Kontaktirajte nas ! Vaš auditor koji će Vam dati sve potrebne informacije

Suradnja s nama nije samo obrada Vaše poslovne dokumentacije i odrađivanje knjigovodstvenih poslova. U svakom trenutku od nas možete očekivati savjetodavnu podršku.

Ako ste se prepoznali u vrijednostima koje navodimo onda ste naš idealan Klijent.

Iako često spada u kategoriju „podrazumijeva se“, kod nas povjerenje ima posebno značenje. Poštujemo i štitimo Vas u svim segmentima te kroz individualni pristup Vašim potrebama kreiramo rješenja koja će pružiti najbolje rezultate.

Iznimno nam je važna dobra komunikacija s Klijentima. Kako bi najbolje moguće odradili naš dio posla bitno nam je i da Vi vodite računa o svom poslovanju, da uredno dostavljate dokumentaciju i poštujete zakonske rokove.

Unaprijedite Vaše Poslovanje

Ako ste se prepoznali u vrijednostima koje navodimo onda ste naš idealan Klijent. Uštedjet ćemo vam mnogo živaca i osigurati da iz svog poslovanja izvučete maksimum financijske koristi, a sve u skladu sa zakonskim propisima.

Nudimo Vam rješenja kreirana po mjeri kao podršku Vašem razvoju i unaprjeđenju poslovanja. Pružamo Vam podršku kroz praktičnu primjenu znanja iz područja financija, računovodstva, poreza, organizacije, kontrolinga i managementa.

Analiziramo vaše poslovanje, uočavamo i upućujemo na propuste i tražimo najadekvatnija rješenja za unapređenje poslovanja.

Pružamo usluge hrvatskim i međunarodnim klijentima iz različitih djelatnosti: proizvodnja, graditeljstvo i nekretnine, poljoprivreda, trgovina, uslužne djelatnosti, javni sektor i neprofitne organizacije.

Nazovite Nas

(+385)92 320 2199

Pošaljite Nam Poruku

info@kontoviva.com

Gdje Se Nalazimo

Ulica Dr. Franje Tuđmana 10, Biograd n/M

Nudimo Vam točnu i ažurnu uslugu vođenja poslovnih knjiga  koja će Vam omogućiti pravovremeno donošenje Vaših poslovnih odluka.

Pretplati Se

Prijavite se ovdje kako biste primali najnovije vijesti, ažuriranja i posebne ponude na svoju email adresu

Made by PBDesign

Copyright © 2021. All rights reserved.